Pâine De Mărar Gustoasă

Pâine De Mărar Gustoasă
O porție conține 377 calorii, 15g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 92 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Această rețetă este plăcută de 5 gurmanzi și bucătari. Un amestec de semințe de mărar, ou, șalotă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Pâinea de mărar începe cu aluatul de mărar, Pâine Integrală De Grâu Gustoasă, și Gustos-Pâine Integrală Sănătoasă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți aluatul: într-un castron mediu, presărați drojdia peste 1/2 cană de apă caldă (aproximativ 110 grade F) și agitați ușor vasul pentru a ajuta drojdia să se amestece cu apa. Se lasă deoparte până se dizolvă, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
În vasul unui mixer prevăzut cu un accesoriu pentru palete, combinați făina de pâine cu șalotele, mărarul proaspăt, semințele de mărar, semințele de fenicul, semințele de susan, mierea, melasa, germenii de grâu, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Semințe De MărarSemințe De Mărar
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
Făină De PâineFăină De Pâine
Mărar ProaspătMărar Proaspăt
Germeni De GrâuGermeni De Grâu
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Se amestecă la viteză medie-mică pentru a se amesteca.
4
Se amestecă brânza de vaci și oul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Din Grâu IntegralBiscuiți Din Grâu Integral
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5
Adăugați amestecul de drojdie și amestecați pentru a încorpora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
6
Transferați aluatul într-un bol uns. Acoperiți cu un prosop și puneți-l într-un loc cald până la dublarea volumului, 1 oră 30 minute până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
7
Ungeți o tigaie de 8 inci cu unt. Împingeți ușor aerul din aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțiteFursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
8
Puneți aluatul în tigaie și acoperiți-l din nou cu prosopul. Lăsați într-un loc cald să crească timp de 1 oră. Între timp, preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Coaceți pâinea: reduceți temperatura cuptorului la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
10
Coaceți pâinea până când un pick de lemn introdus în centru iese curat sau temperatura internă a pâinii ajunge la 200 de grade F, 30 până la 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
11
Scoateți din cuptor și desfaceți.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
12
Lăsați pâinea să se odihnească pe un suport timp de cel puțin 30 de minute înainte de tăiere. (Sau, dacă sunteți ca mine, rupeți capătul și ciuguliți-l imediat în timp ce așteptați să se răcească restul pâinii! Crusta este dependenta.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
13
Sursă foto: Johnny Miller
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Revista