Pâine De Mărar Gustoasă
O porție conține 377 calorii, 15g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 92 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Această rețetă este plăcută de 5 gurmanzi și bucătari. Un amestec de semințe de mărar, ou, șalotă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Pâinea de mărar începe cu aluatul de mărar, Pâine Integrală De Grâu Gustoasă, și Gustos-Pâine Integrală Sănătoasă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți aluatul: într-un castron mediu, presărați drojdia peste 1/2 cană de apă caldă (aproximativ 110 grade F) și agitați ușor vasul pentru a ajuta drojdia să se amestece cu apa. Se lasă deoparte până se dizolvă, aproximativ 10 minute.
În vasul unui mixer prevăzut cu un accesoriu pentru palete, combinați făina de pâine cu șalotele, mărarul proaspăt, semințele de mărar, semințele de fenicul, semințele de susan, mierea, melasa, germenii de grâu, sarea și piperul.
Se amestecă la viteză medie-mică pentru a se amesteca.
Se amestecă brânza de vaci și oul.
Adăugați amestecul de drojdie și amestecați pentru a încorpora.
Transferați aluatul într-un bol uns. Acoperiți cu un prosop și puneți-l într-un loc cald până la dublarea volumului, 1 oră 30 minute până la 2 ore.
Ungeți o tigaie de 8 inci cu unt. Împingeți ușor aerul din aluat.
Puneți aluatul în tigaie și acoperiți-l din nou cu prosopul. Lăsați într-un loc cald să crească timp de 1 oră. Între timp, preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Coaceți pâinea: reduceți temperatura cuptorului la 350 de grade F.
Coaceți pâinea până când un pick de lemn introdus în centru iese curat sau temperatura internă a pâinii ajunge la 200 de grade F, 30 până la 35 de minute.
Scoateți din cuptor și desfaceți.
Lăsați pâinea să se odihnească pe un suport timp de cel puțin 30 de minute înainte de tăiere. (Sau, dacă sunteți ca mine, rupeți capătul și ciuguliți-l imediat în timp ce așteptați să se răcească restul pâinii! Crusta este dependenta.)
Sursă foto: Johnny Miller