Pâine De Mure
Pâinea de mure necesită aproximativ 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 10 și costă 42 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 230 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca o pâine foarte accesibilă. Un amestec de suc de lămâie, scorțișoară măcinată, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 19%, ceea ce nu este atât de uimitor. Încercați Pâine De Mure, Budinca De Pâine De Mure, și Budinca De Pâine De Mure pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Amestecați făina și următoarele 3 ingrediente într-un bol mediu; amestecați murele.
Bateți împreună zahărul și următoarele 5 ingrediente într-un bol mediu până când se amestecă bine.
Se adaugă în amestecul de făină, amestecând doar până se amestecă.
Se toarnă aluatul într - o tigaie ușor unsă de 8 1/2-x 4 1/2-inch.
Coaceți la 350 timp de 1 oră și 15 minute sau până când un pick lung de lemn introdus în centru iese curat. Se răcește în tigaie pe un suport de sârmă 10 minute.
Scoateți din tigaie în grătar și răciți complet (aproximativ 1 oră).