Pâine De Morcovi-Linte
Nevoie de o garnitură fără gluten, fără lactate și vegetariană? Pâinea de morcovi-linte ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 242 calorii, 12g de proteine, și 8g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de ovăz cu gătit rapid, albușuri de ou, nuci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 74%, care este solid. Încercați Pâinea de linte a lui Tracy, Pâine De Linte Cu Ciuperci, și Pâine de linte vegană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Morcov aburit, acoperit, 15 minute sau până se înmoaie.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și ghimbirul; saut 7 minute sau până la aur.
Combinați morcovul, amestecul de ceapă, lintea și următoarele 4 ingrediente (linte prin ou) într-un robot de bucătărie și procesați până se omogenizează.
Combinați amestecul de morcovi, ovăzul, pesmetul, nucile și sarea într-un castron mare. Se amestecă amestecul într-o tigaie de pâine de 8 x 4 inci acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 350 timp de 45 de minute.