Pâine De Mei De Hrișcă Fără Gluten

Pâine De Mei De Hrișcă Fără Gluten
Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $1.82 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 652 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați drojdie activă, ulei de măsline, semințe de floarea soarelui și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Pâine De Mei Fără Lactate / Fără Gluten, Biscuiți Cu Fructe De Mei Fără Gluten /Fără Lactate, și Briose Cu Nuci De Banane Din Hrișcă (Fără Gluten, Fără Zahăr Rafinat) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare combinați făină, amidon, xantan, 2 linguri coji de psyllium, făină de migdale, semințe și nuci pecan măcinate, sare, bicarbonat de sodiu și praf de copt.Se dizolvă drojdia în 1/2 cană de apă călduță cu o linguriță de sirop de agave.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PsylliumCoji De Psyllium
Gumă XantanGumă Xantan
0,5 Lingurita Sare0,5 Lingurita Sare
Brutarii Sau Zaharul UltrafinBrutarii Sau Zaharul Ultrafin
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Combinați ouăle, uleiul de măsline, cealaltă jumătate de cană de apă călduță.Se amestecă 4 linguri de coji de psyllium în 3/4 cană de apă. Amestecați bine pentru a se dizolva, apoi aruncați imediat cojile dizolvate în amestecul ou-ulei-apă și bateți până când aveți o cremă netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PsylliumCoji De Psyllium
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
3
Se toarnă drojdia dizolvată în amestecul de făină, apoi se aruncă în amestecul de ouă și se începe frământarea cu hands.It este important să frământați manual, pentru că trebuie să simțiți dacă aluatul devine frământabil. Dacă este prea uscat, adăugați încet puțină apă călduță până când aveți un aluat umed, dar bine frământabil.Frământați cel puțin 10 minute pe o suprafață prăfuită cu amidon.Formați o pâine rotundă, puneți pâinea într-un castron mare.Acoperiți și lăsați să se odihnească într-un loc cald timp de 2 ore.După 2 ore nu dați aluatul jos! Ridicați ușor pâinea înviată din vas și așezați-o pe o tavă de copt căptușită cu hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PunchPunch
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Introduceți tava în cuptor și încălziți cuptorul la 350 de grade F sau 180 de grade Celsius.NU PREÎNCĂLZIȚI!
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Coaceți timp de 1 oră.După o oră, o frigăruie de lemn introdusă în mijlocul pâinii ar trebui să iasă curată, iar fundul pâinii ar trebui să sune gol.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
6
Lăsați să se răcească pe un suport de sârmă. Spre deosebire de alte pâini fără gluten, aceasta poate fi feliată și consumată caldă.Bucurați-vă!
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 45 m.
Porții6
Scor De Sănătate17
Revista