Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $1.82 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 652 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați drojdie activă, ulei de măsline, semințe de floarea soarelui și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Pâine De Mei Fără Lactate / Fără Gluten, Biscuiți Cu Fructe De Mei Fără Gluten /Fără Lactate, și Briose Cu Nuci De Banane Din Hrișcă (Fără Gluten, Fără Zahăr Rafinat) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare combinați făină, amidon, xantan, 2 linguri coji de psyllium, făină de migdale, semințe și nuci pecan măcinate, sare, bicarbonat de sodiu și praf de copt.Se dizolvă drojdia în 1/2 cană de apă călduță cu o linguriță de sirop de agave.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Psyllium
Gumă Xantan
Procent De Tequila Blanco
Brutarii Sau Zaharul Ultrafin
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Combinați ouăle, uleiul de măsline, cealaltă jumătate de cană de apă călduță.Se amestecă 4 linguri de coji de psyllium în 3/4 cană de apă. Amestecați bine pentru a se dizolva, apoi aruncați imediat cojile dizolvate în amestecul ou-ulei-apă și bateți până când aveți o cremă netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Psyllium
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Se toarnă drojdia dizolvată în amestecul de făină, apoi se aruncă în amestecul de ouă și se începe frământarea cu hands.It este important să frământați manual, pentru că trebuie să simțiți dacă aluatul devine frământabil. Dacă este prea uscat, adăugați încet puțină apă călduță până când aveți un aluat umed, dar bine frământabil.Frământați cel puțin 10 minute pe o suprafață prăfuită cu amidon.Formați o pâine rotundă, puneți pâinea într-un castron mare.Acoperiți și lăsați să se odihnească într-un loc cald timp de 2 ore.După 2 ore nu dați aluatul jos! Ridicați ușor pâinea înviată din vas și așezați-o pe o tavă de copt căptușită cu hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Punch
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Introduceți tava în cuptor și încălziți cuptorul la 350 de grade F sau 180 de grade Celsius.NU PREÎNCĂLZIȚI!
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Coaceți timp de 1 oră.După o oră, o frigăruie de lemn introdusă în mijlocul pâinii ar trebui să iasă curată, iar fundul pâinii ar trebui să sune gol.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
6
Lăsați să se răcească pe un suport de sârmă. Spre deosebire de alte pâini fără gluten, aceasta poate fi feliată și consumată caldă.Bucurați-vă!