Pâine De Maimuță (Pluckets)
Monkey Pâine (Pluckets) ar putea fi doar desert pe care il cautati. Această rețetă servește 12 și costă 28 de cenți pe porție. O porție conține 320 calorii, 5g de proteine, și 11g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați drojdie activă, apă caldă, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 6 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pâine De Maimuță Grands / Pâine Ușoară De Maimuță {Perfectă Pentru Diminețile De Vacanță!}, Pâine de maimuță Caramel (AKA pâine cu bule), și Pâine De Maimuță pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți laptele într-o cratiță mică la foc mediu până când aburul se ridică de la suprafață și se formează bule mici în jurul marginilor tigaiei.
Scoateți tigaia de pe foc, adăugați 1/2 cană de zahăr și amestecați până se dizolvă. Lăsați deoparte să se răcească până când laptele se simte cald la atingere și un termometru cu citire instantanee înregistrează 105 F până la 115 F, aproximativ 20 de minute.Între timp, așezați apa caldă într-un castron mic, adăugați drojdia și restul de 1/2 linguriță de zahăr și amestecați pentru a combina.
Lăsați să stea până când este foarte spumos și cu bule, aproximativ 10 minute.
Așezați 3 căni de făină și sare în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu cu palete și amestecați la minim pentru a combina.
Adăugați oul întreg, gălbenușul de ou, untul, amestecul răcit de lapte-zahăr și amestecul de drojdie și amestecați la minim până se formează un aluat umed, coeziv, aproximativ 1 minut. Opriți mixerul și răzuiți părțile laterale ale bolului și paleta cu o spatulă de cauciuc.
Se amestecă la viteză medie - mare până când aluatul este neted și elastic și formează o singură masă pe paletă, aproximativ 5 minute. Opriți mixerul, răzuiți părțile laterale ale bolului și paleta cu spatula și scoateți paleta.Puneți un cârlig de aluat pe mixer și adăugați restul de 1/2 cană de făină.
Se amestecă la viteză mică până când făina este doar încorporată, aproximativ 1 minut. Măriți viteza la mediu și amestecați până când aluatul este neted, elastic și nu mai este lipicios la atingere, aproximativ 3 până la 4 minute. Între timp, acoperiți un castron mare cu ulei vegetal sau spray de gătit și puneți-l deoparte.Formați aluatul într-o bilă, așezați-l în vasul pregătit și întoarceți-l pentru a-l acoperi în ulei sau spray. Acoperiți bine vasul cu folie de plastic și lăsați aluatul să crească într-un loc cald până la triplarea volumului, aproximativ 1 1/2 până la 2 ore.Puneți aluatul în jos, formați-l într-o bilă și readuceți-l în vasul cu ulei. Acoperiți bine cu folie de plastic, readuceți-l în locul cald și lăsați-l să crească până la puțin mai mult decât dublu, aproximativ 1 oră. (Dacă nu coaceți aluatul până a doua zi, puneți-l la frigider și lăsați-l să crească peste noapte.) Pentru asamblare: dacă aluatul a crescut peste noapte la frigider, lăsați-l să stea în vas la temperatura camerei timp de 30 de minute înainte de a-l rula.
Așezați aluatul pe o suprafață de lucru și bateți-l într-un pătrat de 8 inci. Folosiți un cuțit mare pentru a înscrie aluatul în pătrate de 64 (1 inch), apoi tăiați aluatul de-a lungul liniilor marcate în bucăți.
Rulați fiecare piesă între palme într-o minge aspră și readuceți-o pe suprafața de lucru.
Așezați untul topit într-un vas puțin adânc. Înveliți Generos o tigaie Bundt de 12 căni cu o parte din untul topit; pune tigaia deoparte.
Amestecați zahărul, scorțișoara și nucșoara împreună într-un al doilea vas superficial.Lucrând cu 6 bile de aluat odată, rulați-le în unt pentru a acoperi. Apoi aruncați-le în amestecul de zahăr și rotiți-le pentru a acoperi.
Așezați bilele de aluat cu zahăr în tigaia pregătită, stratificându-le peste orice spații pe măsură ce mergeți. (Nu vă faceți griji că sunteți prea precis.) Când ați terminat, ar trebui să aveți aproximativ 3 straturi de aluat, iar tigaia ar trebui să fie aproximativ pe jumătate plină.
Stropiți untul rămas și presărați amestecul de zahăr rămas peste pâine.Acoperiți tigaia ușor cu folie de plastic și lăsați aluatul să crească într-o zonă caldă până când tigaia este plină de aproximativ două treimi, aproximativ 1 1/2 până la 2 ore.
Încălziți cuptorul la 350 F și aranjați un suport în treimea inferioară.
Scoateți folia de plastic din tigaie.
Coaceți până când pâinea se rumeneste și o frigăruie de lemn introdusă în centru iese curată, aproximativ 35 până la 40 de minute.
Transferați tigaia într-o grătar și lăsați-o să se răcească timp de 5 minute (dacă lăsați pâinea să se răcească mai mult, zahărul se va solidifica și se va lipi de tigaie).
Așezați o farfurie mare peste tigaia Bundt pentru a o acoperi complet, apoi răsturnați tigaia pentru a elibera pâinea. Scoateți cu grijă tigaia și serviți pâinea caldă sau la temperatura camerei.