Pâine De Grâu Scorțișoară-Stafide-Nuc
Scorțișoară-stafide-nuc pâine de grâu este un vegan rețetă cu 24 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 140 de calorii. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână drojdie, făină și alte câteva ingrediente mai bune, cu acțiune rapidă, o puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 20 de minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Pâine De Grâu Scorțișoară-Stafide-Nuc, Pâine Integrală Cu Scorțișoară Și Stafide, și Scorțișoară Stafide Pâine De Nucă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați făina integrală de grâu și drojdia.
Adăugați apă caldă. Bate cu sârmă Tel sau mixer electric la viteză mică 1 minut, răzuire castron frecvent. Acoperiți bine cu folie de plastic și lăsați să stea 15 minute.
Se amestecă zahărul brun, uleiul, scorțișoara, sarea și 1 cană de făină de pâine; bate pana se omogenizeaza. Se amestecă suficientă făină de pâine rămasă, câte 1/2 cană, până se formează un aluat moale și neted.
Așezați aluatul pe suprafața ușor făinată. Frământați 5 până la 10 minute sau până când aluatul este neted și elastic. Frământați în nuci și stafide. Ungeți vasul mare cu scurtare.
Așezați aluatul în castron, întorcând aluatul pentru a unge toate părțile. Acoperiți vasul ușor cu folie de plastic și lăsați să crească la loc cald aproximativ 1 oră sau până când aluatul și-a dublat dimensiunea. Aluatul este gata dacă indentarea rămâne la atingere.
Ungeți foaia de cookie neizolată cu spray de scurtare sau de gătit; se presară cu făină de porumb.
Așezați aluatul pe suprafața ușor făinată. Formați ușor într-o bilă uniformă, rotundă, fără a elibera toate bulele din aluat. Întindeți părțile aluatului în jos pentru a face un blat neted.
Așezați pâinea cu partea netedă în sus pe foaia de prăjituri. Pulverizați pâinea cu apă rece. Acoperiți ușor cu folie de plastic și lăsați să crească la loc cald 45 până la 60 de minute sau până când aluatul aproape că și-a dublat dimensiunea.
Se încălzește cuptorul la 375 F. pâine de pulverizare cu apă rece. Cu un cuțit ascuțit zimțat, tăiați cu atenție tăieturile adânci de 1/4 inch în modelul tic-tac-toe deasupra pâinii.
Se introduce în cuptor; se pulverizează cu apă rece.
Coaceți 35 până la 40 de minute sau până când pâinea este maro închis și sună goală la atingere.
Scoateți din foaia de cookie în raftul de răcire; rece.