Pâinea de grâu de ovăz ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 358 calorii, 7g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Dacă aveți la îndemână apă caldă, miere ușoară, ou și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Făină De Ovăz Și Pâine Integrală, Pâine De Grâu De Ovăz, și Pâine De Grâu De Ovăz.
Instrucțiuni
1
Încălziți laptele într-o cratiță de 1 1/2 până la 2 litri la foc mic până când este fierbinte, dar nu fierbe, apoi scoateți tigaia de pe foc și amestecați ovăzul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte
Ovăz
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Tigaie
2
Se lasă să stea, neacoperit, amestecând ocazional, până se răcește pentru a se încălzi.
3
Se amestecă împreună apă, drojdie și 1 linguriță de miere într-un castron mic; lăsați să stea până se spumează, 5 minute. (Dacă amestecul nu spumă, aruncați și începeți din nou cu drojdie nouă.) Se amestecă amestecul de drojdie, untul topit și mierea rămasă în fulgi de ovăz răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ovăz
Unt
Miere
Apă
Drojdie
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Amestecați făina integrală de grâu, 1 1/2 căni de făină nealbită și sare într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Nealbită
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Adăugați amestecul de ovăz, amestecând cu o lingură de lemn până se formează un aluat moale. Întoarceți-vă pe o suprafață bine făinată și frământați cu mâinile făinoase, adăugând doar suficientă făină rămasă nealbită pentru a nu se lipi, până când aluatul este neted, moale și elastic, aproximativ 10 minute (aluatul va fi ușor lipicios). Formați aluatul într-o bilă și transferați-l într-un castron mare uns, întorcându-l pentru a acoperi. Acoperiți vasul ușor cu folie de plastic și un prosop de bucătărie; lăsați să crească la temperatura camerei calde până se dublează în vrac, 1 până la 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Nealbită
Aluat
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Bucătărie
Folie De Plastic
Lingura De Lemn
Bol
6
Tigaie cu unt ușor. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământați de mai multe ori pentru a îndepărta aerul. Împărțiți aluatul în jumătate și formați fiecare jumătate într-o pâine, apoi așezați 1 pâine în fiecare tigaie cu unt, cu cusătura în jos, înfășurând ușor capetele pentru a se potrivi. Acoperiți tigăile cu un prosop de bucătărie și lăsați aluatul să crească într-un loc fără curenți, la temperatura camerei calde, până când se dublează în vrac, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Bucătărie
Pâine Pan
7
Puneți raftul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 375 F. periați ușor vârfurile de pâini cu o parte din spălarea ouălor și presărați cu ovăz, apoi coaceți până când pâinea este aurie și pâinile sună goale atunci când sunt bătute pe fund, 35 până la 40 de minute. (
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine
Ovăz
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Scoateți 1 pâine din tigaie pentru a testa coacerea. Rulați un cuțit în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi.)
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
Tigaie
9
Scoateți pâinea din tigăi și transferați-o într-un suport pentru a se răci complet, aproximativ 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine
1
Pâinea se păstrează, învelită în folie de plastic la temperatura camerei, 4 zile.