Pâine De Grâu Bulgur
Pâinea de grâu Bulgur necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru 7 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 76 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Un amestec de drojdie activă, zahăr, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. În general, această rețetă câștigă o nu atât de excelent scor spoonacular de 11%. Încercați Grâu Bulgur Fructat, Salată De Grâu Bulgur, și Salată De Grâu Bulgur pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați 1/3 cană de apă și 1/3 cană de grâu bulgur.
Lăsați să stea până când bulgurul este suficient de moale pentru a mușca, aproximativ 25 de minute. Nu se scurge.
Adăugați ingrediente în tigaia mașinii de pâine conform instrucțiunilor producătorului.
Selectați ciclul de bază.
Scoateți pâinea coaptă din tigaie imediat. Se răcește pe un raft cu cel puțin 15 minute înainte de feliere.
Se servește fierbinte, cald sau rece.
Pâine de 2 kilograme: într-un castron mic, combinați 1/2 cană de apă și 1/2 cană de grâu bulgur.
Lăsați să stea până când bulgurul este suficient de moale pentru a mușca, aproximativ 25 de minute. nu se scurge.
Utilizați ingrediente și urmați pașii pentru Bulgur ce pâine, precedent, adăugând bulgur înmuiat și lichid cu lapte.