Pâine De Dovlecei Fără Gluten
Pâinea de dovlecei fără Gluten este o fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și vegetarian mâncare de dimineață. Această rețetă servește 12 și costă 36 de cenți pe porție. O porție conține 282 calorii, 3G de proteine, și 16g de grăsime. Dacă aveți la îndemână vanilie, sare, amestec de făină de orez betty și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pâine Sănătoasă Cu Dovlecei Cu Ciocolată Dublă (Fără Nuci + Vegan + Fără Gluten!), Pâine De Dovlecei Fără Gluten, și Pâine De Dovlecei Fără Gluten pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cuptor de căldură la 350 F. ușor de grăsime de jos numai de 9x5-inch Pâine pan.
Într-un castron mare, bateți zahărul și ouăle cu mixerul electric la viteză medie până se omogenizează bine.
Adăugați ulei și vanilie; bate până se omogenizează.
Într-un castron mediu, amestecați amestecul de făină, praful de copt, scorțișoara, guma de xantan, bicarbonatul de sodiu și sarea. Bateți treptat în amestecul de ouă la viteză mică până se omogenizează. Se amestecă dovleceii și nucile.
Se toarnă aluatul în tigaie.
Coaceți 1 oră până la 1 oră 10 minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie 15 minute.
Scoateți din tigaie în raftul de răcire; se răcește complet, aproximativ 2 ore.