Pâine De Dovlecei

Pâine De Dovlecei
Pâinea de dovlecei ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 16 și costă 31 de cenți pe porție. O porție conține 187 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de dovlecei, sare, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Naptime Chef pâine de dovlecei preferată (sau brioșe de dovlecei), Pâine De Dovlecei, și Pâine cu dovlecei cu conținut scăzut de grăsimi.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Se amestecă primele 4 ingrediente. Bateți untul și zahărul într-un castron mare cu mixerul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
3
Adăugați dovleceii, laptele, iaurtul și ouăle; se amestecă bine. Adăugați treptat amestecul de făină, bătând după fiecare adăugare doar până la umezire. Se amestecă nuci și curmale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
IaurtIaurt
DateDate
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
LapteLapte
NuciNuci
4
Se toarnă în tigaie unsă și făinată de 9x5 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
5
Coaceți 1 oră sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 5 min.; scoateți din tigaie în grătar. Se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista