Pâine De Dovleac Super Umedă

Pâine De Dovleac Super Umedă
Pâinea de dovleac super umedă ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 675 calorii, 9g de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 1,25 USD pe porție. 406 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de bicarbonat de sodiu, piure de dovleac, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 77%, care este solid. Încercați Pâine Cu Banane Super Umedă, Pâine Cu Banane Einkorn Super Umedă, și Cea Mai Bună Pâine Cu Banane Fără Gluten Super Umedă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați două tigăi de pâine de 8x4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
CuptorCuptor
2
Întindeți nucile într-un singur strat pe o foaie de copt unsă. Prăjiți în cuptorul preîncălzit timp de 8 până la 10 minute sau până se rumenesc ușor. Se lasă deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
3
Într-un castron mare, amestecați făina, zahărul brun, zahărul alb, bicarbonatul de sodiu, sarea, nucșoara și scorțișoara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Zahăr BrunZahăr Brun
Zahăr GranulatZahăr Granulat
ScorțișoarăScorțișoară
NucșoarăNucșoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Adăugați piureul de dovleac, uleiul și laptele de cocos și amestecați până când toată făina este absorbită. Îndoiți nuca de cocos în fulgi și nucile prăjite. Împărțiți aluatul uniform între tigăile pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Nucă De CocosFulgi De Nucă De Cocos
Conserve De DovleacConserve De Dovleac
Lapte De CocosLapte De Cocos
NuciNuci
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Ulei De GătitUlei De Gătit
5
Coaceți timp de 1 oră și 15 minute în cuptorul preîncălzit sau până când o scobitoare introdusă în centru iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
6
Scoateți din cuptor și acoperiți bine pâinile cu folie. Se lasă la abur timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
7
Scoateți folia și întoarceți-o pe un suport de răcire. Cort liber cu folie, și se lasă să se răcească complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista