Pâine De Dovleac Cu Ciocolată
Ciocolata Swirl dovleac pâine ar putea fi doar masa de dimineață pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 72 de cenți pe porție. O porție conține 489 calorii, 5g de proteine, și 23g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, ouă, nucșoară și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Dovleac Ciocolată Scorțișoară Swirl Brioche Pâine, Pâine Cu Dovleac, și Pâine Cu Dovleac.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 F și aranjați un suport în mijloc. Înveliți o tigaie de pâine de 9 pe 5 inci cu unt; pus deoparte.
Așezați ciocolata într-un castron mic pentru microunde și cuptorul cu microunde la intervale de 20 de secunde, amestecând între ele, până se topește și se omogenizează; pune deoparte. (Alternativ, topiți ciocolata într-o cratiță mică la foc mic, amestecând des.)
Așezați făina, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara, praful de copt, nucșoara și sarea într-un castron mediu și bateți pentru a combina și aera; pus deoparte.
Așezați zahărul și uleiul în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu cu palete și bateți la viteză medie-mare până când sunt bine combinate (va arăta ca nisip umed), aproximativ 1 minut. Opriți mixerul și răzuiți părțile laterale ale bolului și ale paletei.Rotiți mixerul la viteză medie și adăugați ouăle 1 la un moment dat, bătând bine după fiecare adăugare. Reduceți viteza la minim, adăugați dovleacul și vanilia și amestecați până se combină, aproximativ 30 de secunde. Opriți mixerul și răzuiți părțile laterale ale bolului și ale paletei.Readuceți mixerul la viteză mică, adăugați încet amestecul de făină rezervat și amestecați până se combină, aproximativ 2 minute în total.
Scoateți vasul din mixer și stropiți uniform ciocolata topită peste aluat. Folosind o spatulă de cauciuc, pliați ciocolata în aluat până când este doar învârtită, asigurându-vă că răzuiți fundul vasului cu fiecare lovitură, aproximativ 5 lovituri în total. (Aveți grijă să nu încorporați complet ciocolata în aluat.)
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită și se întinde într-un strat uniform.
Coaceți până când pâinea se rumeneste deasupra și o scobitoare introdusă în centru iese curată (testați mai multe pete, deoarece puteți lovi un buzunar de ciocolată), aproximativ 60 până la 70 de minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească în tigaie pe o grătar timp de 10 minute.
Scoateți pâinea din tigaie și lăsați-o să se răcească pe grătar încă cel puțin 20 de minute înainte de a o felia.