Nevoie de o mâncare vegetariană de dimineață? Pâinea de dovleac condimentată ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție conține 1974 calorii, 25g de proteine, și 67g de grăsime. Pentru $3.49 pe portie, această rețetă acoperă 46% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. Această rețetă este plăcută de 758 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Un amestec de scorțișoară măcinată, făină, cuișoare măcinate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 91%, ceea ce este uimitor. Încercați Pâine De Dovleac Condimentată, Pâine De Dovleac Condimentată, și Pâine De Dovleac Condimentată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Amestecați zahărul alb, zahărul brun și untul topit împreună într-un castron mare. Se amestecă ouăle și extractul de vanilie; se amestecă în dovleac până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Vanilie
Zahăr Brun
Zahăr Granulat
Dovleac
Unt
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Bateți făina, scorțișoara, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, nucșoara, cuișoarele și sarea împreună într-un castron separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Scorțișoară
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Nucșoară
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
4
Se amestecă amestecul de făină în amestecul de dovleac până se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleac
Făină Pentru Toate Scopurile
5
Se toarnă aluatul în trei tigăi de pâine de 5x9 inci. Bateți uniform în fiecare tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine Pan
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în mijlocul fiecărei pâini iese curată, 45 până la 50 de minute.