Pâine De Dovleac
Pâinea de dovleac ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă face 16 porții cu 281 calorii, 5g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 29 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, praf de copt, bicarbonat de sodiu și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuite și vegetariene dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pâine de bere de dovleac cu dovleac și unt de miere pentru # FallFest, Pâine Organică De Dovleac EVOO Cu Topping De Semințe De Dovleac, și Piure De Dovleac Proaspăt De Casă Și Pâine De Dovleac.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade. Unt și făină 2 9 cu 5 tigăi de pâine. Se amestecă împreună zahărul și uleiul. Se amestecă ouăle și dovleacul.
Combinați ingredientele uscate într-un castron separat. Amestecați ingredientele uscate și apa în amestec umed, alternând. Împărțiți aluatul între două tigăi de pâine.
Coaceți timp de 30 până la 40 de minute sau până când testerul de tort iese curat.
Lăsați să stea 10 minute.
Scoateți din tigăi și răciți.