Pâine De Dovleac
Pâinea de dovleac este o fără lactate mâncare de dimineață. Această rețetă face 8 porții cu 410 calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână cuișoare măcinate, scorțișoară măcinată, zahăr granulat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Pâine de bere de dovleac cu dovleac și unt de miere pentru # FallFest, Pâine Organică De Dovleac EVOO Cu Topping De Semințe De Dovleac, și Piure De Dovleac Proaspăt De Casă Și Pâine De Dovleac.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 F. ulei o pâine de 9 pe 5 inci pan.In un castron mare, combinați umplutura de plăcintă cu dovleac, ulei, zahăr, melasă și vanilla.In într-un castron separat, combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea, scorțișoara, nucșoara, cuișoarele și ghimbirul. Amestecați încet amestecul de făină în amestecul de dovleac.
Se toarnă în tigaia pregătită.
Coaceți timp de 60 până la 65 de minute.
Transferați tigaia într-o grătar timp de 10 minute. Cu ajutorul unui cuțit, slăbiți pâinea din tigaie. Inversați-l pe o tăietură.
Așezați pâinea răcită într-o pungă de plastic resigilabilă sau acoperiți cu 2 straturi de folie de plastic. A se păstra până la 3 months.To reîncălziți: puneți pâinea la frigider peste noapte.
Scoateți folia de plastic, acoperiți-o cu folie de aluminiu și încălziți-o într-un cuptor de 250 timp de 30 de minute.