Pâine De Căpșuni Umplută

Pâine De Căpșuni Umplută
Pâinea de căpșuni umplută este o vegetarian rețetă cu 12 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 367 calorii. Pentru 97 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 21 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este perfect pentru Ziua Mamei. Dacă aveți la îndemână coloranți alimentari, căpșuni, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Rețete similare includ Pâine Prăjită Franceză Umplută Cu Gem De Căpșuni, Crema De Capsuni Umplut Cheesecake Într-Un Borcan, și Mușcături De Brownie Umplute Cu Căpșuni.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți două tigăi de pâine de 9x5 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțiteFursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Într-un bol mare de amestecare, amestecați făina, zahărul, sarea, scorțișoara și bicarbonatul de sodiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
3
Adăugați ulei, ouă bătute, coloranți alimentari; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional2 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
4
Scurgeți căpșunile și rezervați 1/2 cană de suc pentru umplutură. Îndoiți căpșunile scurse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De CovrigiBețișoare De Covrigi
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
5
Turnați aluatul uniform în tigăile pregătite.
6
Coaceți la 350 de grade F (175 grade C) timp de 50 până la 60 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul pâinii iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Se lasă să se răcească în tigaie timp de 10 minute, apoi se scoate într-o grătar pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Într-un bol mediu de amestecare, amestecați crema de brânză cu 1/2 cană din sucul de căpșuni rezervat. Feliați pâinea de două ori pe orizontală pentru a face trei straturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
Bețișoare De CovrigiBețișoare De Covrigi
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
9
Întindeți amestecul de brânză cremă între straturi și reasamblați pâinea. Înfășurați pâinile în plastic și răciți-le la frigider pentru a seta umplutura. Feliați și serviți răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista