Pâine De Căpșuni

Pâine De Căpșuni
Pâinea de căpșuni ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Această rețetă servește 16 și costă 62 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 276 calorii. Dacă aveți la îndemână bicarbonat de sodiu, ulei vegetal, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuite și vegetariene dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Această rețetă este plăcută de 1420 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 49%. Rețete similare sunt Pâine de căpșuni fără ouă – pâine de căpșuni vegane, Pâine De Căpșuni, și Pâine De Căpșuni.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Unt și făină două tigăi de pâine de 9 x 5 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
CuptorCuptor
2
Feliați căpșunile și puneți-le într-un castron de dimensiuni medii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CăpșuniCăpșuni
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se presară ușor cu zahăr și se lasă deoparte în timp ce se pregătește aluatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
4
Combinați făina, zahărul, scorțișoara, sarea și bicarbonatul de sodiu într-un castron mare; se amestecă bine. Amestecați uleiul și ouăle în căpșuni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CăpșuniCăpșuni
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
ScorțișoarăScorțișoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
OuăOuă
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Adăugați amestecul de căpșuni în amestecul de făină, amestecând până când ingredientele uscate sunt doar umezite. Se amestecă nucile pecan. Împărțiți aluatul în tigăi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CăpșuniCăpșuni
Nuci PecanNuci Pecan
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când un tester introdus în centru iese curat, 45 până la 50 de minute (testați fiecare pâine separat).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Lăsați să se răcească în tigăi pe grătar timp de 10 minute. Întoarceți pâinile din tigăi și lăsați să se răcească înainte de feliere.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții16
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista