Pâine De Căpșuni
Pâinea de căpșuni ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Această rețetă servește 16 și costă 62 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 276 calorii. Dacă aveți la îndemână bicarbonat de sodiu, ulei vegetal, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuite și vegetariene dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Această rețetă este plăcută de 1420 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 49%. Rețete similare sunt Pâine de căpșuni fără ouă – pâine de căpșuni vegane, Pâine De Căpșuni, și Pâine De Căpșuni.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Unt și făină două tigăi de pâine de 9 x 5 inci.
Feliați căpșunile și puneți-le într-un castron de dimensiuni medii.
Se presară ușor cu zahăr și se lasă deoparte în timp ce se pregătește aluatul.
Combinați făina, zahărul, scorțișoara, sarea și bicarbonatul de sodiu într-un castron mare; se amestecă bine. Amestecați uleiul și ouăle în căpșuni.
Adăugați amestecul de căpșuni în amestecul de făină, amestecând până când ingredientele uscate sunt doar umezite. Se amestecă nucile pecan. Împărțiți aluatul în tigăi.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când un tester introdus în centru iese curat, 45 până la 50 de minute (testați fiecare pâine separat).
Lăsați să se răcească în tigăi pe grătar timp de 10 minute. Întoarceți pâinile din tigăi și lăsați să se răcească înainte de feliere.