Pâine De Coroană De Crăciun
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de pâine, așa că încercați pâinea cu coroană de Crăciun. Această rețetă servește 16 și costă 27 de cenți pe porție. O porție conține 210 calorii, 6g de proteine, și 4G de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară măcinată, lapte praf degresat, zahăr pentru cofetari și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Coroană De Pâine De Crăciun, Crăciun Stollen Coroană De Flori, și Tort de coroană de Crăciun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, dizolvați drojdia în apă caldă.
Adăugați untul, laptele praf, zahărul, oul, sarea și 3 căni de făină. Bateți la viteză medie timp de 3 minute. Amestecați suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale (aluatul va fi lipicios).
Întoarceți-vă pe o suprafață înmuiată; frământați până la neted și elastic, aproximativ 6-8 minute.
Se pune într-un bol uns, întorcându-se o dată pentru a unge blatul. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Punch aluat în jos. Pe o suprafață ușor făinată, rotiți aluatul într-un 18-in. x 12-în. dreptunghi.
Se presară cu migdale tocate și scorțișoară până la 1/2 inch. de margini.
Roll up stil jeleu-roll, începând cu o latură lungă; prindeți cusătură pentru a sigila.
Așezați cusătura cu fața în jos pe o foaie de copt unsă; ciupirea se termină împreună pentru a forma un inel. Cu foarfeca, se taie de la marginea exterioară la două treimi din drum spre centrul inelului la 1-in. intervale. Benzi Separate ușor; twist pentru a permite umplere pentru a arăta. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 45 de minute.
Coaceți la 375 de minute timp de 20-25 de minute sau până se rumenesc.
Combinați zahărul, apa și extractul cofetarilor; stropiți peste pâinea caldă.