Pâinea de cireșe-migdale cu glazură Amaretto ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 743 calorii, 11g de proteine, și 35g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de sare, ouă, amaretto și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 32%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Pâine dulce moale de cireșe cu glazură de cireșe-migdale, Tarta De Cirese Amaretto Clafouti Cu Pralina De Migdale, și Pâine Cu Migdale Amaretto pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 33
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Unt două tigăi cu capacitate de 6 căni (sau, dacă faceți mini pâini, unt șase tigăi cu capacitate de 2 căni).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine Pan
3
Cu un mixer electric sau în picioare la viteză medie, smântână unt și zahăr împreună într-un castron mare până la palid și pufos, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Cremă
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
4
Adăugați ouă pe rând, amestecând bine după fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
5
Adăugați lapte, smântână și vanilie; se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână
Vanilie
Lapte
6
Într-un castron separat, amestecați făina, praful de copt și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
7
Adăugați amestecul de făină, cireșele și migdalele la ingredientele umede și amestecați doar până când ingredientele uscate sunt absorbite; nu amestecați prea mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe
Migdale
Făină Pentru Toate Scopurile
8
Se toarnă aluatul în cratițele pregătite.
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine Pan
9
Coaceți până când o scobitoare introdusă în centrele de pâine iese curată, 70 până la 75 de minute pentru pâini mari și 60 de minute pentru mini pâini.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuptor
10
Între timp, într-un castron mic, amestecați împreună zahăr pudră și 6 linguri. Amaretto. Glazura trebuie să aibă consistența siropului de arțar gros sau a siropului de porumb. Dacă este prea gros, subțire cu o lingură suplimentară. din Amaretto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Sirop De Arțar
Sirop De Porumb
Lichior Amaretto
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
11
Lăsați pâinile să se răcească în tigăi timp de 10 minute, apoi scoateți și transferați într-un suport de răcire setat pe o foaie mare de copt. Cu o frigăruie subțire sau o scobitoare lungă, faceți găuri adânci în vârfurile pâinilor.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Suport De Sârmă
Scobitori
Frigarui
12
Stropiți cu glazură Amaretto, astfel încât să acopere partea superioară, să curgă pe laturi și să se scurgă prin găuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior Amaretto
Dressing Japonez De Susan Preparat
13
Lăsați pâinile să se răcească complet, apoi feliați și serviți, sau înfășurați și înghețați (Vezi notele).