Pâine De Ciocolată Cu Dovleac De Marmură
Pâinea de ciocolată cu dovleac de marmură ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 521 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Dacă aveți la îndemână nucșoară, lapte, scorțișoară și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Mărturisirea # 91: mă înnebunesc ... pâine de marmură cu dovleac de ciocolată, Tort De Marmură Cu Dovleac De Ciocolată, și Tort De Marmură Cu Ciocolată-Dovleac.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F. căptușiți o tigaie de pâine de 8 x 4 inci (Vezi nota) cu hârtie pergament, permițând marginilor să depășească. Ungeți o parte necăptușită a tigaiei.
Bateți zahărul, uleiul, dovleacul, ouăle, dovleacul și sarea într-un castron mare până se combină.
Adăugați făină, bicarbonat de sodiu, scorțișoară, nucșoară și cuișoare în aluat, apoi bateți până se combină complet.
Lingura 2 cani aluat în tigaie. Puneți 1 cană de aluat în ceașcă de măsurare și rezervați.
Bateți cacao și laptele în aluatul rămas și lingura în tigaie. Folosind un cuțit de unt sau o spatulă mică offset, rotiți aluatul de câteva ori, ridicând aluatul de dovleac de jos. Apoi lingura rezervat aluat de dovleac peste partea de sus și se agită de câteva ori mai mult (a se vedea nota).
Coaceți până când partea superioară este doar setată și frigăruia introdusă în centru iese cu firimituri umede, 60 până la 75 de minute.
Lăsați să se răcească în tigaie 45 de minute, apoi transferați pe grătar pentru a se răci complet.