Pâine de ciocolată cu dovleac
Pâine de ciocolată cu dovleac necesită aproximativ 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 48. Pentru 27 de cenți per porție , această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 162 de calorii , 2 g de proteine și 5 g de grăsimi . Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Dacă aveți la îndemână praf de copt, bicarbonat de sodiu, dovleac solid și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca aperitiv. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate . Cu un scor de 22% , acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pâine cu ciocolată cu dovleac , Pâine cu ciocolată cu dovleac și Pâine cu ciocolată cu dovleac .
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați făina, zahărul, sarea, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara, cuișoarele și nucșoara. Într-un alt castron mare, bateți ouăle, dovleacul, uleiul, ciocolata și vanilia. Se amestecă ingredientele uscate până când se umezesc. Îndoiți chipsurile.
Transferați în trei unse de 9 inci. x 5 inchi. tigăi pentru pâine.
Coaceți la 350° timp de 55-65 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a se scoate din tigăi pe gratele de sârmă. Înfășurați și congelați până la 6 luni.