Pâine De Ceai De Lămâie-Cireș

Pâine De Ceai De Lămâie-Cireș
Lemon-Cherry ceai pâine ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă servește 12 și costă 23 de cenți pe porție. O porție conține 140 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 18 minute. Dacă aveți albus de ou, bicarbonat de sodiu, coajă de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pâine dulce de cireșe moi cu glazură de cireșe-migdale, Ceai Cu Gheață Thailandeză, și Long Island Iced Tea.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 177°. ungeți tigaia de pâine de 8 x 4 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Baton De Bomboane De Ciocolata Cu Lapte, RasBaton De Bomboane De Ciocolata Cu Lapte, Ras
Cu Osul Aripii, Pielea PeCu Osul Aripii, Pielea Pe
2
În castron, amestecați făina, făina de porumb, zahărul, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea. Într-un alt bol, bateți zeama, uleiul, albusul de ou și coaja de lămâie până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Opțional Busuioc Proaspăt Feliat SubțireOpțional Busuioc Proaspăt Feliat Subțire
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(tub Mare)(tub Mare)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
3
Se adaugă în amestecul de făină, împreună cu cireșele, și se amestecă pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
4
Răspândiți în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe PielePiept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Coaceți până când scobitoarea introdusă în centru iese curată (45-50 minute). Se răcește în tigaie timp de 10 minute, apoi se întoarce pe un suport de sârmă și se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Cu Osul Aripii, Pielea PeCu Osul Aripii, Pielea Pe
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Tăiați în 12 felii.
DificultateNormal
Gata În18 m.
Porții12
Scor De Sănătate6
Revista