Pâine De Ceai Cu Miere De Lavandă

Pâine De Ceai Cu Miere De Lavandă
Pâinea de ceai cu miere de lavandă este un vegetarian băutură. Această rețetă face 10 porții cu 402 calorii, 6g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Dacă aveți la îndemână sare, zahăr pudră, flori de lavandă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Ceai de lavandă, lămâie și miere de la Wolds way Lavender Farm, Înghețată cu miere de lavandă, și Miere De Lavandă Înghețată.

Instrucțiuni

1
Aduceți laptele la foc mic într-o cratiță mică; adăugați miere și 1 lingură de flori de lavandă. Se amestecă până se dizolvă mierea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lavandă ProaspătăLavandă Proaspătă
MiereMiere
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc; acoperiți și lăsați să se absoarbă 30 de minute.
3
Între timp, preîncălziți cuptorul la 350 F. Unt și făină tigaie decorativă cu 10 cani sau tigaie Bundt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Kugelhopf PanKugelhopf Pan
CuptorCuptor
4
Bateți făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
5
Se strecoară amestecul de lapte într-un alt castron mediu; aruncați solidele în strecurătoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
6
Bateți smântâna în amestecul de laptesă se amestece. Folosind mixerul electric, bateți 1 cană de zahăr și unt într-un castron mare până când este ușor și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
UntUnt
ZahărZahăr
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BatetiBateti
BolBol
7
Adăugați ouă 1 la un moment dat, bătând până se amestecă după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
8
Adăugați amestecul de făină alternativ cu amestecul de lapte în 3 adaosuri fiecare, bătând doar până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
9
Transferați aluatul în tigaia pregătită; blat neted cu spatula de cauciuc.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
TigaieTigaie
10
Coaceți pâinea până când testerul introdus lângă centru iese curat, aproximativ 45 de minute. Pâine rece în tigaie pe raft 10 minute. Întoarceți-vă pe raft și răciți complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
11
Combinați zahărul pudră și restul de 1/2 linguriță de flori de lavandă într-un set de strecurătoare peste un castron mic. Apăsați amestecul de zahăr prin filtru, aruncând bucăți mari. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și păstrați la temperatura camerei.) Cerneti amestecul de zahar pudra strecurat peste paine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Lavandă ProaspătăLavandă Proaspătă
PâinePâine
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
12
* Mierea de lavandă este disponibilă la magazinele specialty foods și la zingermans.com; florile uscate de lavandă sunt disponibile online la gourmetsleuth.com.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miere De LavandăMiere De Lavandă
Lavandă ProaspătăLavandă Proaspătă
1
Pentru o textură delicată, amestecați ingredientele uscate doar până când aluatul de pâine de ceai este amestecat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
CeaiCeai
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Revista