Pâine de carne în stil Italian II

Pâine de carne în stil Italian II
Fleică în stil Italian II ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă servește 5. Pentru $2.22 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 669 calorii, 39G de proteine, și 40g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Un amestec de usturoi, pătrunjel, carne de vită măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 69%, care este solid. Încercați Pâine De Carne În Stil Italian, Pâine De Carne În Stil Italian, și Pâine De Carne În Stil Italian pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-o cratiță medie la foc mediu, călește morcovul și ceapa timp de 2 minute, sau până când ceapa este transparentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Se adaugă usturoiul și se sotează încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
4
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească.
5
Într-un castron mare, combinați pătrunjelul, carnea de vită, ketchup-ul, 1/2 cană sos de roșii, pâinea și ouăle, amestecând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De RoșiiSos De Roșii
Cereale Crispix, ZdrobiteCereale Crispix, Zdrobite
PătrunjelPătrunjel
PâinePâine
Carne De VităCarne De Vită
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Adăugați amestecul de morcovi / ceapă și continuați să amestecați, dar nu amestecați prea mult, deoarece acest lucru va face ca pâinea de carne să se usuce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
CeapăCeapă
7
Transferați amestecul într-un vas de copt de 9x13 și formați-l într-o pâine.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
8
Coaceți la 375 grade F (190 grade C) timp de 30 până la 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
În timp ce pâinea se coace, încălziți sosul de roșii rămas și zahărul într-o cratiță medie la foc mediu mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De RoșiiSos De Roșii
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
10
Se toarnă peste pâine când este gata.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții5
Scor De Sănătate28
Revista