Pâine De Carne În Stil Italian
Pâinea de carne în stil Italian este o fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 257 calorii, 16g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați orez, usturoi, semințe de fenicul și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Pâine De Carne În Stil Italian, Pâine De Carne În Stil Italian, și Pâine De Carne În Stil Italian pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177°.tapetați o foaie de copt cu folie de aluminiu rezistentă.
Într-un castron mare, combinați mandrina măcinată, ceapa, usturoiul, sosul de roșii, pătrunjelul, oul, sarea, semințele de fenicul și orezul.
Se amestecă cu degetele până se combină bine (dar nu se amestecă prea mult).
Se amestecă amestecul într-o pâine de 8 pe 4 inci și se pune pe foaia de copt.
Coaceți până când un termometru cu citire instantanee introdus în centru înregistrează 71° și carnea nu mai este roz, aproximativ 1 oră și 15 minute.
Lăsați să stea 10 minute pe foaia de copt înainte de feliere.