Pâine De Carne Umplută În Stil Columbian (Albondig Circulan Colombiano)

Pâine De Carne Umplută În Stil Columbian (Albondig Circulan Colombiano)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pâinea de carne umplută în stil columbian (Albondig nr. O porție conține 388 calorii, 24g de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă fără lactate servește 8 și costă $1.2 Pe portie. Mergeți la magazin și ridicați firimituri de pâine, ardei gras, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Această rețetă din rețetele mele columbiene are 222 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Arroz Chino Al Estilo Colombiano (Orez Prăjit În Stil Columbian), Pulpe de pui prăjite în stil columbian (Piernas de Pollo Asadas a mi Estilo Colombiano), și Lechona Tolimense (Carne De Porc Umplută În Stil Columbian) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și încălziți cuptorul la 350. 4 F.In un castron mare se amestecă carnea de vită măcinată, carnea de porc măcinată, ceapa, ceapa, usturoiul, pesmetul, muștarul, ouăle bătute, pătrunjelul, sarea, chimenul măcinat și piperul, se amestecă bine până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Chimen MăcinatChimen Măcinat
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
Carne De Porc MăcinatăCarne De Porc Măcinată
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați o bucată mare de plastic pe blatul din bucătărie și așezați amestecul de carne deasupra. Aplatizați într-o plăcintă și așezați fâșiile de ardei roșu, morcovii și ouăle fierte în centrul tortului.Stea rulând amestecul de carne pentru a închide complet ouăle și legumele. Plasticul va ajuta la legarea pâinii de carne.Pulverizați o foaie de gătit și scoateți plasticul de pe pâinea de carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
Așezați pâinea de carne pe foaia de gătit și dați-o la cuptor pentru aproximativ 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Lăsați-l să se răcească și serviți.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista