Pâine De Carne Umplută Cu Brânză

Pâinea de carne umplută cu brânză necesită în jur 1 oră și 35 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 44G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 638 calorii. Pentru $3.62 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la Betty Crocker are 122 de fani. Dacă aveți la îndemână firimituri de biscuiți cu făină de orez, frunze de cimbru, supă de ceapă clasică de legume și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este extraordinar. Încercați Dovlecei Umpluți Cu Pâine De Carne, Pâine De Carne Umplută La Grătar, și Pâine De Carne-Ardei Umpluți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F. în vasul mare, se amestecă firimiturile de cracker și 1 cană de supă până se amestecă bine; lăsați să stea 10 minute.
Adăugați carne de vită, sare, cimbru, piper și ou în amestecul de cracker crumb până se amestecă bine.
Răspândiți jumătate din amestecul de carne de vită în tigaie de pâine de 8x4 sau 9x5 inci.
Tăiați 3 felii de brânză în fâșii de 1/2 inch. Aranjați benzile în centrul pâinii până la 1/2 inch de laturile și capetele tigaiei. Top brânză cu amestec de carne de vită rămase care acoperă complet la părți de tigaie.
Introduceți termometrul pentru carne rezistent la cuptor, astfel încât vârful să fie în centrul pâinii.
Coaceți neacoperit 1 oră până la 1 oră 15 minute sau până când carnea de vită nu mai este roz în centru și termometrul citește 160 buc.F. Aranjați feliile de brânză rămase, suprapuse, deasupra pâinii de carne. Topiți brânza cu 1/4 cană din supa rămasă (asigurându-vă că obțineți bucăți de ceapă).
Coaceți încă 5 minute sau până când brânza este topită.
Lăsați să stea 5 minute; scoateți din tigaie.
Încălziți supa rămasă până la fierbinte, serviți cu pâine de carne și cartofi.