Pâine De Carne Salsa Picantă

Pâine De Carne Salsa Picantă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pâinea picantă de Salsa. Această rețetă servește 6 și costă 1,49 USD pe porție. O porție conține 211 calorii, 27G de proteine, și 7g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Mergeți la magazin și ridicați sos de piper, salsa veche el 'n chunky, carne de vită măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Pâine de carne picantă cu Salsa de măsline, Salsa Meatloaf, și Salsa Meatloaf pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.într-un castron mare, amestecați toate ingredientele, cu excepția a 1/4 cană de salsa. Apăsați amestecul într-o tigaie de pâine de 9x5 inci. Se acoperă cu 1/4 cană de salsa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
BolBol
CuptorCuptor
2
Coaceți 45 până la 55 de minute sau până când termometrul pentru carne introdus în centrul pâinii citește 71°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
3
Serviți cu salsa suplimentară, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)

Vin recomandat: Trandafir Spumant, Vin Spumant

Sos de scufundare în meniu? Încercați să vă împerecheați cu spumant rossimbroul și vin spumant. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Sophora Sparkling ros nr. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Sophora Trandafir Spumant
Sophora Trandafir Spumant
Câștigător al Medaliei de aur: Competiția Internațională de vinuri din Los Angeles 2014acest trandafir spumant realizat din Chardonnay și Pinot Noir are o culoare atractivă de fard roz și un palat delicios, cu o mousse durabilă și răcoritoare. Arome florale încântătoare și arome suculente de fructe de pădure roșii, cireșe și grapefruit roz, cu o aciditate echilibrată și un finisaj cremos, decadent.
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista