Pâine De Carne Libaneză
Rețeta de pâine de carne libaneză ar putea satisface pofta ta de Est mijlocie în aproximativ 45 minute. Acest fel principal are 348 calorii, 33g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru $2.16 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de piper, grâu bulgur, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma grâul bulgur, puteți urma acest fel principal cu Budincă Bulgur cu ghimbir confiat și smochine ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Mama ' s Meat Loaf, Mad Despre" Carne " Pâine, și Tex-Mex Meat Loaf pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți bulgurul într-o strecurătoare fină și clătiți bine cu apă rece.
Într-un robot de bucătărie, tocați mărunt ceapa.
Adăugați carne de vită, 1/2 cană de apă, piper, chimen, scorțișoară și 1 linguriță de sare. Rotiți până când amestecul este o pastă netedă.
Adăugați bulgur și 1/4 cană de pătrunjel; vârtej doar pentru a amesteca.
Pat amestec de carne uniform într - o mică adâncime 1-la 1 1/2-quart caserola.
Tăiați amestecul de carne pentru a face diamante de 2 până la 3 inci lățime.
Așezați un boabe de piper în centrul fiecărui diamant.
Coaceți, neacoperit, într-un cuptor 425 până când carnea nu mai este roz în centru (tăiată pentru a testa), aproximativ 25 de minute.
Se presară cu pătrunjel rămas și se adaugă sare după gust.
Pentru a servi, tăiați diamantele și însoțiți-le cu iaurt.