Pâine De Carne La Grătar, Acoperită Cu Slănină, Umplută Cu Brânză De Bere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați pâinea de carne la grătar, cu slănină, umplută cu brânză de bere. Această rețetă face 4 porții cu 886 calorii, 50g de proteine, și 64G de grăsime fiecare. Pentru $2.74 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 162 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, sriracha, pastă de roșii și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este uimitor. Încercați Fleică acoperită cu slănină și brânză, Brânză afumată și Fondue de bere cu Bratwurst fiert la bere, slănină la grătar, ciuperci și pâine de secară, și Dovlecei umpluți cu pui de bivol, acoperiți cu Cheddar topit, slănină și un pansament cu brânză albastră de Avocado pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați brânza, Worcestershire, usturoiul, muștarul, cayenne și sarea. Pulsează de câteva ori până se amestecă. Cu procesorul în funcțiune, adăugați încet bere prin jgheab, procesați până la omogenizare, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Un Plic De 28 G De Mix De Ciocolată Caldă
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Amestecul va fi moale, dar se va întări în frigider.
3
Se transferă într-un castron, se acoperă și se răcește cel puțin patru ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
1
Adăugați carnea de vită, carnea de porc, oul, ovăzul, usturoiul, ceapa, pasta de roșii, piperul și sarea într-un castron și amestecați cu mâinile până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Cești De Mărimea Unei Gustări Piersici
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
2
Așezați o bilă de mărimea unei lingurițe într-un castron mic pentru microunde și cuptorul cu microunde timp de 15 secunde. Gustați pentru sare și piper și adăugați mai mult, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 Palmă
Vinegretă De Verjuic
3
Se amestecă cu mâinile până se combină bine, dar nu mai mult decât este necesar.
4
Combinați ketchup-ul și Sriracha într-un castron mic și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sriracha
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
5
Aprindeți un coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, se toarnă și se întinde cărbunii uniform pe jumătate din grătarul de cărbune. Setați grătarul de gătit la loc, acoperiți grătarul și lăsați să se preîncălzească timp de 5 minute. Curățați și ungeți grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Formați patru bile de brânză de bere rece folosind o lingură generoasă pentru fiecare. Formați patru pâini de carne individuale, alungite în jurul lor. Folosind două jumătăți, acoperiți fiecare cu un" x " de slănină și ungeți generos cu glazură ketchup-Sriracha.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sriracha
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Dressing Japonez De Susan Preparat
Un Plic De 28 G De Mix De Ciocolată Caldă
7
Așezați pâinea de carne pe partea rece a grătarului și gătiți, verificând periodic, până când un termometru de citire instantanee înregistrează 155 F când este introdus în mijlocul pâinii de carne, 20 până la 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
8
Scoateți din grătar, lăsați să se odihnească timp de cinci minute și serviți cu glazură suplimentară și brânză de bere.