Pâine De Carne La Grătar, Acoperită Cu Slănină, Umplută Cu Brânză De Bere

Pâine De Carne La Grătar, Acoperită Cu Slănină, Umplută Cu Brânză De Bere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați pâinea de carne la grătar, cu slănină, umplută cu brânză de bere. Această rețetă face 4 porții cu 886 calorii, 50g de proteine, și 64G de grăsime fiecare. Pentru $2.74 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 162 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, sriracha, pastă de roșii și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este uimitor. Încercați Fleică acoperită cu slănină și brânză, Brânză afumată și Fondue de bere cu Bratwurst fiert la bere, slănină la grătar, ciuperci și pâine de secară, și Dovlecei umpluți cu pui de bivol, acoperiți cu Cheddar topit, slănină și un pansament cu brânză albastră de Avocado pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați brânza, Worcestershire, usturoiul, muștarul, cayenne și sarea. Pulsează de câteva ori până se amestecă. Cu procesorul în funcțiune, adăugați încet bere prin jgheab, procesați până la omogenizare, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
2
Amestecul va fi moale, dar se va întări în frigider.
3
Se transferă într-un castron, se acoperă și se răcește cel puțin patru ore.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1
Adăugați carnea de vită, carnea de porc, oul, ovăzul, usturoiul, ceapa, pasta de roșii, piperul și sarea într-un castron și amestecați cu mâinile până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Cești De Mărimea Unei Gustări PiersiciCești De Mărimea Unei Gustări Piersici
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Așezați o bilă de mărimea unei lingurițe într-un castron mic pentru microunde și cuptorul cu microunde timp de 15 secunde. Gustați pentru sare și piper și adăugați mai mult, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se amestecă cu mâinile până se combină bine, dar nu mai mult decât este necesar.
4
Combinați ketchup-ul și Sriracha într-un castron mic și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SrirachaSriracha
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Aprindeți un coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, se toarnă și se întinde cărbunii uniform pe jumătate din grătarul de cărbune. Setați grătarul de gătit la loc, acoperiți grătarul și lăsați să se preîncălzească timp de 5 minute. Curățați și ungeți grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
Formați patru bile de brânză de bere rece folosind o lingură generoasă pentru fiecare. Formați patru pâini de carne individuale, alungite în jurul lor. Folosind două jumătăți, acoperiți fiecare cu un" x " de slănină și ungeți generos cu glazură ketchup-Sriracha.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SrirachaSriracha
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
7
Așezați pâinea de carne pe partea rece a grătarului și gătiți, verificând periodic, până când un termometru de citire instantanee înregistrează 155 F când este introdus în mijlocul pâinii de carne, 20 până la 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
8
Scoateți din grătar, lăsați să se odihnească timp de cinci minute și serviți cu glazură suplimentară și brânză de bere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții4
Scor De Sănătate20
Revista