Pâine De Carne De Miel Marocan

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați o pâine de carne de miel marocană. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 397 calorii. Pentru $2.11 pe portie, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Un amestec de piper măcinat, stafide aurii, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până chimen sol ai putea urma acest curs principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 16%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Rețete similare sunt Pâine De Carne Marocană, Marocan Spice Rub (Pentru Miel Și Alte Tipuri De Carne), și Pâine de carne de miel cu brânză Feta.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Combinați primele 11 ingrediente într-un castron; amestecați bine. Zdrobiți mielul peste amestecul de ceapă;se amestecă doar până se amestecă. Formați amestecul într-o pâine de 8 x 4 inci.
Așezați pâinea într-un vas de copt de 11 x 7 inci acoperit cu spray de gătit.
Coaceți la 375 timp de 45 de minute sau până când un termometru citit instantaneu înregistrează 16
Lăsați pâinea de carne să stea cu 5 minute înainte de feliere.