Pâine De Carne De Curcan
Carnea de curcan necesită aproximativ 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 2,07 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 28G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 166 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Un amestec de busuioc, albușuri de ou, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 50%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pâine De Carne De Curcan, Pâine De Carne De Curcan, și Pâine De Carne De Curcan.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați împreună primele șase ingrediente. Se amestecă ceapa, cartoful și ardeiul roșu. Zdrobiți curcanul peste amestec și amestecați bine. Formați într-un 12-in. x 4-în. pâine într-un 13-in căptușit cu folie. x 9-în. tigaie de copt.
Se coace, neacoperit,la 350 de minute pentru 60-70 de minute sau până când carnea nu mai este roz și un termometru pentru carne citește 165 de minute.
Vin recomandat: Cabernet Sauvignon, Zinfandel
Fleică în meniu? Încercați să împerecheați cu Cabernet Sauvignon și Zinfandel. Meatloaf va funcționa cu multe vinuri roșii. Vă recomandăm ceva îndrăzneț și fructat, cum ar fi un Cabernet Sauvignon sau Zinfandel. Un vin pe care l-ați putea încerca este Lyeth Cabernet Sauvignon. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
![Lyeth Cabernet Sauvignon]()
Lyeth Cabernet Sauvignon
Acesta este un vin complex cu arome ispititoare care sunt imediat evidente pe măsură ce se revarsă din sticlă în pahar. De culoare roșu intens, vinul se întinde pe palat cu straturi de cireșe, afine și cacao.Acest Cabernet Sauvignon prezintă o structură frumoasă de tanin și s-ar împerechea excelent cu carne la grătar și brânzeturi tari precum Parmigiano și Romano.