Pâine de carne cu venă și mere
Pâinea cu carne de mere și venă necesită aproximativ 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 313 de calorii , 28 g de proteine și 13 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 8 și costă 2,9 USD per porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână cuburi de umplutură neasezonate, ketchup, muștar măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun cu lingura de 67% . Rețete similare sunt Friptură de carne de căprioară cu sos BBQ de mure și haș de cartofi dulci/dovleac de bivolit , Glisoare de căprioară și tocană de căprioară .
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați primele șapte ingrediente. Se sfărâmă peste amestec și se amestecă bine. Pat într-un 9-in neuns. x 5 inchi. tavă pentru pâine.
Coaceți, descoperit, la 350° timp de 60-70 de minute sau până când nu rămâne roz și un termometru arată 160°.