Pâine de carne cu ciuperci înăbușite și conopidă brânză
Rețeta Meatloaf cu ciuperci sufocate și conopidă brânză poate fi făcută în aproximativ 40 de minute. O porție conține 911 calorii, 53G de proteine, și 56G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 9,97 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca un fel principal scump. Este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână ciuperci baby portobello, 12 lame, pesmet și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Bacon Chorizo Chipotle Pâine De Carne Sufocată, Bacon Chorizo Chipotle Pâine De Carne Sufocată, și Cod sufocat în ciuperci.
Instrucțiuni
1
Puneți carnea într-un castron. Radeți ceapa folosind o cutie sau o răzătoare de mână direct peste vasul de carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Răzătoare
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Adăugați salvie, ou, pesmet, Worcestershire și muștar, sare și piper apoi amestecați carnea pentru a combina. Punctați carnea în 4 secțiuni și formați 4 pâini în formă ovală, cu grosimea de 1 până la 1/2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
12 Până La 16 Chifle Sandwich
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
1/2 Crenguță Rozmarin
(Keebler)
3
Preîncălziți 2 linguri ulei de măsline extravirgin, 2 ture de tigaie, într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Adăugați pâinile de carne și gătiți 6 până la 7 minute pe fiecare parte.
5
Se scoate pe un platou și se acoperă cu folie pentru a se încălzi.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
6
În timp ce pâinea de carne se gătește, adăugați bulion de pui și 1 lingură de ulei de măsline extravirgin, 1 tură de tigaie, într-o oală adâncă. Tăiați verdeața și tulpinile de la baza conopidei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)
1t Pudră De Piper Alb
Paste Paccheri De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Verzii
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
7
Tăiați miezul cu un cuțit ascuțit. Set cap miez în oală cu bulion. Acoperiți oala și aduceți lichidul la fierbere. Reduceți focul la mediu scăzut și gătiți conopida, acoperită, până se înmoaie, 8 până la 10 minute. Descoperiți oala și zdrobiți conopida.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
8
Lăsați puțin lichid să se gătească în timp ce spargeți brânzeturile în conopidă. Pe măsură ce amestecul se îngroașă, opriți focul și condimentați cu sare, piper și nucșoară. Se amestecă arpagicul și se transferă conopida ca vas de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
8 (U-12) Creveți
(tub Mare)
9
Odată ce pâinile de carne sunt îndepărtate, puneți tigaia înapoi la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
10
Adăugați ulei de măsline extravirgin, 1 tură de tigaie și ciupercile. Acoperiți tigaia cu folie și cuibăriți folia în tigaie cu o a doua tigaie mai mică, sufocând ciupercile. Gatiti pana se rumenesc si se inmoaie, 7-8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)
Inele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
11
Scoateți folia, adăugați făină și gătiți un minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
12
Adăugați o lovitură de Scotch sau sherry, dacă aveți la îndemână, apoi amestecați în stocul de carne de vită. Se amestecă jumătate și jumătate sau smântână și se aduce la un balon. Condimentează sosul de ciuperci cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Carne De Vită
Inele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Scotch Whisky
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Shot
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
13
Așezați pâinile de carne pe farfurii și turnați cu sos de ciuperci fierbinte, înăbușit, lingurați conopida alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Meatloaf funcționează foarte bine cu Cabernet Sauvignon și Zinfandel. Pâinea de carne va funcționa cu multe vinuri roșii. Vă recomandăm ceva îndrăzneț și fructat, cum ar fi un Cabernet Sauvignon sau Zinfandel. Un vin pe care l-ai putea încerca este Barefoot Bulbuc Roz Moscato. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Desculț Bulbuc Roz Moscato
Barefoot Bubbly Pink Moscato este dulce și suculent, cu arome și arome explozive. Cel mai bine servit răcit (36-40 grade F), acest Bulbuc are arome și arome de iasomie și mandarină portocaliu completate de zmeură roșie, căpșuni și rodie. Bucurați-vă de finisajul cremos și suculent!