Pâine De Carne Clasică Ușoară
Easy Classic Meat Loaf este un hor d ' oeuvre care servește 8. O porție conține 84 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Un amestec de ou, praf de usturoi, ketchup și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Pâine De Carne Clasică Ușoară, Pâine De Carne Clasică Ușoară, și Pâine De Carne Clasică Ușoară.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați oul, sucul V8, pesmetul, amestecul de supă, brânza și pudra de usturoi. Zdrobiți carnea de vită peste amestec și amestecați bine. Pat într-un ungreased 9-in. x 5 inch. tigaie.
Se coace, neacoperit, la 350 de euro timp de 50 de minute.
Întindeți ketchupul deasupra; coaceți cu 15-20 de minute mai mult sau până când nu rămâne roz și un termometru citește 160 de calorii.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Sparkling Wine și Sparkling ros euro sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 65 de dolari.
Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru
Vinul este limpede sau palid cu indicii de verde tipice Chardonnay. Mousse-ul este fin și regulat, cu o panglică frumoasă de bule puternice. Primul nas este atât înflorit, cât și fructat, apoi vine note de nuci proaspete și pâine proaspătă. În finisaj există citrice care aduce o impresie frumoasă de netezime și prospețime. Atacul este sincer, asociat cu delicatețe și rotunjime. Prima impresie este dominată de fructe albe proaspete (lămâie și pere) și de flori (salcâm), urmate de note cremoase. În cele din urmă este persistent pe citrice (grapefruit confiat, mandarină și lămâie) și mineralitate, aducând prospețime și eleganță vinului.