Pâine De Caise Cu Ciocolată
Pâinea de caise de ciocolată necesită aproximativ 3 ore de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 243 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de sirop de ciocolată, pudră de cacao, făină de pâine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 38%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Budincă De Pâine Cu Caise De Ciocolată, Pâine De Caise Cu Ciocolată Albă, și Budinca De Pâine Cu Ciocolată-Caise pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați toate ingredientele (cu excepția caiselor) în tigaia mașinii de pâine în ordinea recomandată de producător. Selectați ciclul aluatului; apăsați Start.
La sfârșitul ciclului de aluat, întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată, acoperiți și lăsați să se odihnească 10 minute.
Rotiți aluatul într-un dreptunghi, presărați caise deasupra și rotiți-l într-o formă de pâine.
Se pune într-o tigaie unsă de 9x5 inci, se acoperă și se lasă să crească într-un loc cald până se dublează în dimensiune, aproximativ 1 oră.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Tăiați pâinea înălțată în centru cu un cuțit ascuțit.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute sau până când fundul pâinii sună gol când este atins.
Scoateți din tigaie și așezați pâinea pe un suport de sârmă pentru a se răci complet.