Pâine de bere I
Beer Bread I este o rețetă fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană, cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6 g de proteine , 1 g de grăsimi și un total de 187 de calorii . Pentru 7 cenți per porție , această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Va fi un succes la evenimentul de Ziua Tatălui tău. 1384 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 65% . Acest scor este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pâine de bere de toamnă , Pâine de bere Cheddar Chile și Pâine de bere dulce cu dovleac .
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați zahărul și făina.
Adăugați berea și continuați să amestecați, mai întâi folosind o lingură de lemn, apoi cu mâinile. Aluatul va fi lipicios.
Se toarnă într-o tavă unsă cu unsoare de 9 x 5 inci.
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade) timp de 50 timp de 60 de minute. Blatul va fi crocant, iar interiorul va fi moale.
Se serveste deasupra cu unt sau branza tartinata.