Pâine de bere
Beer Bread este o pâine care servește 12. Pentru 31 de cenți per porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 161 de calorii, 6 g de proteine și 4 g de grăsimi. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 27 ar spune că a fost perfect. Va fi un succes la evenimentul de Ziua Tatălui tău. Această rețetă de la Foodnetwork necesită zahăr, cheddar ascuțit, făină și mărar. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor bun de 59%. Rețete similare includ Fondue de brânză afumată și bere cu bratwurst fiert la bere, slănină la grătar, ciuperci și pâine de secară, Please Your Beer Lover with Beer Bread și Bread Bread: Pepper and Jack Beer Bread.
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Încălziți cuptorul la 375 de grade F. Acoperiți interiorul unei tavi de 9 pe 5 inci cu spray antiaderent și lăsați deoparte.
Se amestecă făina universală, făina de grâu, praful de copt, sarea, zahărul și mararul într-un castron mare.
Adăugați brânza și amestecați berea doar pentru a se combina.
Întindeți aluatul uniform în tava pregătită.
Stropiți cu semințele de floarea soarelui, dacă folosiți.
Coaceți pe grătarul din mijloc al cuptorului până când pâinea atinge o temperatură internă de 210 grade F pe un termometru cu citire instantanee, aproximativ 45 până la 55 de minute.
Scoateți din cuptor și răciți în tavă timp de 10 minute.
Transferați pâinea pe un suport de răcire timp de 10 până la 15 minute înainte de a tăia și a servi.