Pâine De Ardei Umplută
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pâinea de ardei umplută. Această rețetă servește 8. O porție conține 248 calorii, 29G de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $ 1.55 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână lapte, ouă, carne de vită măcinată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 49%. Rețete similare sunt Pepper Jack umplute curcan dovlecel pâine cu sos minunat, Un picnic umplut: roșii umplute cu Tunan și anghinare, ardei roșu, Fetan și mazăre umplute cu dovlecei, nuci și zahăr brun umplute cu mere Macintosh, și Pepper Asiago Loaf.
Instrucțiuni
Scoateți blatul și semințele din ardeiul verde; tăiați pe jumătate pe lungime. Într-o cratiță mare, gătiți jumătățile de ardei în apă clocotită timp de 5 minute sau până când sunt crocante; deoparte. Într-un castron mare, bateți ouăle.
Adăugați următoarele șapte ingrediente. Zdrobiți carnea de vită peste amestec și amestecați bine. Umpleți jumătățile de piper cu o parte din amestecul de carne. Puneți jumătate din amestecul de carne rămas într-un 9-in uns. x 5-in. Pâine pan. Aranjați jumătățile de piper, umplute cu partea în jos, peste amestecul de carne. Acoperiți cu amestecul de carne rămas.
Se coace, neacoperit, la 350 int.1 ora. Se acoperă și se coace 15-20 de minute mai mult sau până când carnea nu mai este roz și un termometru pentru carne citește 160%; se scurge.
Lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.