Fasole Fava Cu Paste
Fasole Fava Herbed cu paste ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 6 și costă 62 de cenți pe porție. O porție conține 343 calorii, 16g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați paste cu papion, sare kosher, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Încercați Salată de orez brun cu porumb, fasole Fava și mazăre, Paste De Urzică Cu Fasole Fava, și Paste cu mazăre și fasole Fava pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Umpleți un castron mare cu apă cu gheață. Aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată.
Adăugați fasolea fava și gătiți 30 de secunde.
Scoateți cu o lingură pliată și transferați în apa cu gheață; lăsați să se răcească aproximativ 5 minute (păstrați vasul cu apă clocotită).
Scurgeți fasolea, apoi îndepărtați pielea (ar trebui să alunece imediat).
Adăugați pastele în apa clocotită și gătiți pe măsură ce eticheta direcționează. Rezervați aproximativ 1 1/2 căni de apă de gătit, apoi scurgeți pastele.
Încălziți uleiul de măsline, usturoiul, crenguțele de mentă, crenguțele de pătrunjel și toate, cu excepția a 2 linguri de scallions, într-o tigaie mare la foc mediu. Gatiti, amestecand, pana cand scallions sunt moi, 1-2 minute.
Adăugați favele și 1 cană de apă de gătit rezervată. Aduceți la foc mic și gătiți până când favele sunt fragede și lichidul este ușor redus, 8 până la 10 minute; aruncați usturoiul și crengutele de plante.
Adăugați pastele în tigaie și gătiți, aruncând până absoarbe o parte din sos, aproximativ 3 minute. Se amestecă untul, menta tocată și pătrunjelul, scallions rezervate și sare și piper după gust.
Adăugați mai multă apă de gătit pentru a slăbi, dacă este necesar.
Serviți cald sau la temperatura camerei.
Sfat: dacă nu găsiți fasole fava proaspătă, folosiți cele congelate decojite și jupuite și blanch conform indicațiilor.