Pâine De Aluat Pesto Provolone
Pesto Provolone pâine aluat este un fără gluten, primal, FODMAP prietenos și vegetarian rețetă cu 10 porții. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest condiment are 75 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime per portie. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de rulouri, ouă, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 14%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Provolone și Pesto Quiche, Sandvișuri cu pui Pesto și Provolone, și Burgeri Portobello cu Pesto, Provolone și ardei prăjiți.
Instrucțiuni
Combinați amestecul de rulouri, pachetul de drojdie și 1/2 cană de brânză într-un bol mare de amestecare, amestecând bine; adăugați apă fierbinte și ou, bătând 2 minute la viteza medie a unui mixer electric de stand greu.
Adăugați pesto, bătând bine.
Răzuiește aluatul din părțile laterale ale bolului. Acoperiți și lăsați să se ridice într-un loc cald (85), fără curenți, 30 de minute sau până când se dublează în vrac. Se amestecă aluatul 25 de lovituri cu o lingură de lemn.
Lingura aluat într-o caserolă rotundă unsă 2-litru; se presara cu nuci de pin.
Presărați aluatul cu restul de 2 linguri de brânză.
Coaceți la 350 timp de 45 de minute sau până când pâinea este maro.