Pâine cu șuncă și brânză
Pâinea cu șuncă și brânză ar putea fi doar aperitivul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15 g de proteine, 12 g de grăsimi și un total de 337 de calorii. Această rețetă servește 12 și costă 1,01 USD per porție. Un amestec de aluat de pâine, broccoli, semințe de mac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Taste of Home. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 33%. Acest scor este destul de prost. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pâine cu șuncă și brânză, Pâine maimuță cu șuncă și brânză și Pâine cu linguri cu șuncă și brânză.
Instrucțiuni
Gatiti broccoli conform instructiunilor de pe ambalaj.
Rulați fiecare bucată de aluat într-o bucată de 15 inchi. x 10 inchi. dreptunghi.
Puneți unul într-un 15-in uns. x 10 inchi. x 1 inch. tava de copt.
Stropiți cu broccoli, brânză și șuncă până la 1/2 inch de margini.
Puneți al doilea dreptunghi deasupra, etanșând marginile.
Ungeți blatul cu unt; stropiți cu semințe de mac.
Coaceți la 350° timp de 35-40 de minute sau până când se rumenesc.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și Sparkling rosé sunt alegerile mele de top pentru Cheese Bread. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Perrier-Jouet Grand Brut cu un rating de 4,3 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 57 de dolari pe sticlă.
![Perrier-Jouet Grand Brut]()
Perrier-Jouet Grand Brut
Prospețimea și vivacitatea izbitoare a aromelor florale și fructate (fructe galbene și fructe proaspete) prind rădăcini, înainte de a lăsa loc unor note subtile de vanilie și unt, dând vinului un caracter fructat și consistent. Notele de prune cireșe, lămâie și portocală bergamotă apar mai întâi, apoi fac loc florilor pomilor fructiferi, precum teiul și caprifoiul. Acestea sunt urmate de note de unt, prajituri madeleine si zahar vanilat. Note persistente de grapefruit, piersici albe, pere verzi, meri si alune verzi completeaza gustul.