Pâine cu zară II
Buttermilk Bread II durează aproximativ 3 ore de la început până la sfârșit. O porție conține 235 de calorii , 6 g de proteine și 7 g de grăsimi . Această rețetă servește 16 și costă 20 de cenți per porție. Această rețetă este pe placul a 86 de bucătari și bucătari. Mergeți la magazin și cumpărați zahăr, bicarbonat de sodiu, apă caldă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 51% . Acest scor este solid. Rețete similare includ pâine cu zară pentru mașină de pâine , pâine cu zară și pâine cu zară .
Instrucțiuni
Doarniți drojdia în apă caldă.
Puneți untul sau margarina și laptele într-o cratiță mică.
Se încălzește încet până când untul sau margarina se topesc. De la rece până la călduț.
Pune zahărul, sarea, bicarbonatul de sodiu, amestecul de zară și drojdia într-un castron mare.
Adăugați 3 căni de făină câte o ceașcă și amestecați cu accesoriul pentru cârligul de aluat al unui mixer electric. Adăugați treptat făina rămasă, continuând să amestecați. Când aluatul nu este lipicios, răsturnăm pe o suprafață ușor înfăinată. Frământați câteva minute, până când aluatul este moale și neted.
Se pune într-un bol uns cu unt și se întoarce o dată. Se lasa sa creasca pana isi dubleaza volumul.
Loviți aluatul. Împărțiți și modelați în 2 pâini.
Puneți în două tavi de pâine bine unse de 8 x 4 inci. Lăsați să crească până când aluatul s-a ridicat cu un centimetru deasupra tigăilor.
Coaceți într-un cuptor preîncălzit la 375 de grade F (190 de grade C) timp de 30 până la 35 de minute. Pâinile sunt gata când sunt frumos maronii și sună goale când sunt bătute.