Pâine Cu Vârtej De Scorțișoară-Portocală

Pâine Cu Vârtej De Scorțișoară-Portocală
Pâinea cu vârtej de scorțișoară-portocală este o vegetarian pâine. Această rețetă face 16 porții cu 192 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de făină, bicarbonat de sodiu, coajă de portocală și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pâine Portocalie Cu Scorțișoară, Pâine Cu Vârtej De Portocale Cu Scorțișoară, și Pâine Cu Vârtej De Scorțișoară-Portocală pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, scurtarea cremei și 1 cană de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
CremăCremă
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați ouă, smântână și vanilie; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
VanilieVanilie
OuăOuă
3
Combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea; se amestecă în amestecul cremos până se umezește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
4
Se toarnă jumătate din aluat într-un 9-in uns. x 5-în. tigaie de pâine.
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
5
Combinați scorțișoara, coaja de portocală și zahărul rămas; puneți 1 lingură deoparte pentru topping.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
ScorțișoarăScorțișoară
ZahărZahăr
6
Presărați amestecul de zahăr rămas peste aluat. Acoperiți cu grijă cu aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
7
Tăiați aluatul cu un cuțit pentru a se învârti.
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
8
Se presară cu amestec de zahăr rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
9
Se coace la 350 de minute pentru 55-60 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute; scoateți din tigaie într-o grătar pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista