Pâine Cu Vârtej De Scorțișoară-Portocală
Pâinea cu vârtej de scorțișoară-portocală este o vegetarian pâine. Această rețetă face 16 porții cu 192 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de făină, bicarbonat de sodiu, coajă de portocală și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pâine Portocalie Cu Scorțișoară, Pâine Cu Vârtej De Portocale Cu Scorțișoară, și Pâine Cu Vârtej De Scorțișoară-Portocală pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, scurtarea cremei și 1 cană de zahăr.
Adăugați ouă, smântână și vanilie; se amestecă bine.
Combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea; se amestecă în amestecul cremos până se umezește.
Se toarnă jumătate din aluat într-un 9-in uns. x 5-în. tigaie de pâine.
Combinați scorțișoara, coaja de portocală și zahărul rămas; puneți 1 lingură deoparte pentru topping.
Presărați amestecul de zahăr rămas peste aluat. Acoperiți cu grijă cu aluat.
Tăiați aluatul cu un cuțit pentru a se învârti.
Se presară cu amestec de zahăr rezervat.
Se coace la 350 de minute pentru 55-60 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute; scoateți din tigaie într-o grătar pentru a se răci complet.