Pâine cu usturoi cu Romano și rozmarin proaspăt

Pâine cu usturoi cu Romano și rozmarin proaspăt
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați pâinea cu usturoi cu Romano & Fresh Rosemary. Această rețetă servește 12 și costă 33 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 273 calorii, 4G de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Această rețetă de la Kraft Recipes are 2 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Dacă aveți la îndemână brânză polly-o romano, rozmarin, usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Pâine Romano Rozmarin, Pâine cu brânză de usturoi cu rozmarin proaspăt, și Pizza cu scoici proaspete, usturoi, Mozzarella, Romano și busuioc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 204°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Se amestecă untul, brânza, usturoiul și rozmarinul până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
UntUnt
BrânzăBrânză
UsturoiUsturoi
3
Se întinde pe suprafețele tăiate de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
PâinePâine
4
Așezați, părțile cu unt în sus, pe foaia de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Coaceți 8 până la 10 minute sau până se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Revista