Pâine cu usturoi, arpagic și brânză la grătar

Usturoiul la grătar, arpagicul și pâinea cu brânză este un vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 16. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 117 calorii. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de cremă de brânză de legume de grădină, cățel de usturoi, arpagic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Pâine Cu Usturoi De Arpagic, Pâine Italiană Cu Usturoi Brânză La Grătar, și Supă de conopidă cu ulei de arpagic și pâine picantă cu usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune. Într-un castron mic, amestecați cremă de brânză, arpagic și usturoi.
Când grătarul este încălzit, așezați jumătățile de pâine, tăiate cu fața în jos, pe grătarul cu gaz la foc mediu sau pe grătarul cu cărbune peste cărbuni medii. Gatiti 1-2 minute sau pana se rumenesc.
Întoarceți jumătățile de pâine; întindeți amestecul de brânză cremă pe părțile prăjite ale pâinii. Gatiti branza cu 3 pana la 4 minute mai mult sau pana se incalzeste bine.