Pâine Cu Trufe De Ciocolată
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten? Pâinea cu trufe de ciocolată ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 200 de calorii. Această rețetă servește 30 și costă 62 de cenți pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 ore și 30 de minute. Dacă aveți la îndemână zahăr pudră, frișcă, gălbenușuri de ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Pâine Cu Trufe De Ciocolată, Pâine de trufe de ciocolată cu sos de zmeură, și Trufe ușoare ~ linguri de trufe de ciocolată și trandafiri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tapetați tava de pâine de 8x4 inci cu folie de plastic.
Puneți ciocolata, untul și siropul de porumb într-o cratiță mare; gatiti la foc mediu pana cand ciocolata se topeste complet, amestecand continuu. Bateți 1/2 cană de smântână și gălbenușurile de ou într-un castron mare până se omogenizează bine. Se amestecă treptat în amestecul de ciocolată. Gatiti 3 minute, amestecand constant. Se răcește la temperatura camerei.
Bateți restul de 1-1 / 2 căni de smântână, zahăr și vanilie într-un castron mediu cu mixer electric la viteză medie-mare până se formează vârfuri moi.
Se adaugă în amestecul de ciocolată; se amestecă ușor până se omogenizează bine.
Se toarnă în tigaie pregătită.
Se dă la frigider peste noapte sau se congelează 3 ore. Desfaceți pe placa de servire; îndepărtați folia de plastic.
Așezați 1 felie pe fiecare farfurie de desert; se acoperă cu 2 linguri. din sosul de zmeură și aproximativ 1 lingură. din zmeură.