Pâine Cu Stafide Granola

Pâine Cu Stafide Granola
Această rețetă face 16 porții cu 194 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Dacă 27 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., pâinea cu stafide Granola ar putea fi o extraordinară vegetarian rețetă pentru a încerca. Mergeți la magazin și ridicați drojdie activă, granola, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Granola de stafide și curmale, Granola De Curmale Cu Stafide, și Fulgi De Ovăz Stafide Cookie Granola pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În tava mașinii de pâine, așezați primele șapte ingrediente în ordinea sugerată de producător. Selectați setarea de bază a pâinii. Alegeți culoarea crustei și dimensiunea pâinii, dacă sunt disponibile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De PâineMașină De Pâine
2
Coaceți conform instrucțiunilor mașinii de pâine (verificați aluatul după 5 minute de amestecare; adăugați 1 până la 2 linguri de apă sau făină, dacă este necesar). Chiar înainte de frământarea finală (mașina dvs. poate semnala audibil acest lucru), adăugați granola și stafidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană (8 Uncii) De Iaurt De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi1 Cană (8 Uncii) De Iaurt De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De PâineMașină De Pâine
Cu Osul Aripii, Pielea PeCu Osul Aripii, Pielea Pe
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 10 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Revista