Pâine Cu Sodă De Ovăz
Rețeta pâine cu sodă de ovăz ar putea satisface pofta ta Europeană în aproximativ 55 minute. Acest mic dejun are 254 calorii, 9g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1074 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Vă este adus prin simple rețete. Dacă aveți la îndemână ovăz laminat de modă veche, ou, bicarbonat de sodiu și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Pâine Irlandeză Cu Fulgi De Ovăz Cu Nucă, Făină De Ovăz, Caise, Pâine Cu Sodă De Nucă, și Coacerea pâinii: pâine de sodă cu afine uscate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul și măcinați ovăzul: Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Puneți ovăzul într-un robot de bucătărie și pulsați până la măcinat fin.
Bateți împreună ingredientele uscate: într-un castron mare, amestecați energic ovăzul măcinat fin, făina, bicarbonatul de sodiu, zahărul și sarea.
Faceți aluatul de pâine cu sodă: amestecați Zara și oul împreună. Faceți o fântână în mijlocul amestecului de făină și turnați amestecul de ouă de lapte.
Îndoiți ușor făina din jur peste zară cu o lingură de lemn. Continuați să pliați ușor până când sunt combinate. Nu amestecați prea mult! Aluatul ar trebui să arate foarte ciudat. Ar trebui să fie pe partea umedă.
Dacă este prea umed pentru a fi manipulat, mai adăugați puțină făină. Dacă este prea uscat, mai adăugați puțin lapte de unt.
Așezați aluatul pe o suprafață ușor praf de făină. Frământați doar de una sau două ori și formați-vă într-o formă de movilă. Ungeți o tigaie mare din fontă cu puțin unt și așezați aluatul în centru. (Dacă nu aveți o tigaie din fontă, puneți doar o foaie de copt unsă, care poate lua foc mare.)
Scorați centrul aluatului în formă de cruce cu un cuțit ascuțit, făcând tăieturi adânci de 1 1/2 inch.
Se introduce la cuptor și se coace timp de 15 minute la 450 buc.F (230 buc. c). Apoi, reduceți temperatura cuptorului la 400 F (205 C) și gătiți încă 25 de minute.
Pentru a testa dacă pâinea este gata, scoateți-o din cuptor, întoarceți-o și bateți pe fund. Dacă sună gol, s-a terminat.
Scoateți tigaia din cuptor și lăsați să stea 10 minute. Rețineți, aveți grijă cu mânerele fierbinți ale tigaiei din fontă! Nu-l las niciodată la voia întâmplării (după ce m-am ars destul de rău odată ce am luat o tigaie fierbinte) și frec un cub de gheață peste mânerul fierbinte pentru a-l răci, astfel încât cineva să nu ridice din greșeală tigaia de mâner.
Scoateți pâinea din tigaie și lăsați-o să se răcească mai departe pe o grătar pentru încă 15 minute. Pâinea este cea mai bună dacă este consumată în câteva ore de la coacere.
Se servește cu unt și gem. Dacă economisiți pentru mai târziu, înfășurați un prosop curat ușor umed.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Sherry cu cremă, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru pâinea cu sifon. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.