Pâine Cu Roșii-Boabe De Piper-Brânză

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de pâine, așa că încercați pâinea cu roșii-boabe de piper-brânză. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 119 calorii. Această rețetă servește 16 și costă 39 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați roșii uscate la soare, apă, apă caldă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Filet de vită încrustat cu boabe de piper pe roșie de vită cu brânză de capră, ceapă prăjită franceză și sos de oțet Balsamic, Coacerea pâinii: pâine cu roșii, brânză și slănină, și Carpaccio de roșii de moștenire cu patru amestecuri de boabe de piper.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, turnați apă clocotită peste cereale și roșii; lăsați să stea 5 minute sau până când amestecul este călduț.
Într-un castron mare, dizolvați drojdia și zahărul în apă caldă. Se amestecă amestecul de cereale, uleiul, sarea, boabele de piper măcinate, brânza și suficientă făină pentru a face un aluat moale.
Așezați aluatul pe suprafața ușor făinată; frământați aproximativ 5 minute sau până când este neted și elastic.
Așezați aluatul într-un vas uns și întoarceți partea unsă în sus. Acoperiți; lăsați să crească la loc cald 1 până la 1 1/2 ore sau până când dimensiunea este dublă.
Ungeți foaia mare de prăjituri cu spray de scurtare sau de gătit. Împingeți ușor pumnul în aluat pentru a se dezumfla. Formați aluatul în pâine de 10 inci.
Așezați pe foaia cookie. Acoperiți; lăsați să crească la loc cald 30 până la 40 de minute sau până când dimensiunea este aproape dublă.
Încălziți cuptorul la 177°.faceți fante adânci de 1/4 inch în partea de sus a pâinii cu un cuțit ascuțit.
Coaceți aproximativ 35 de minute sau până când pâinea sună goală când este bătută pe fund.